Hem
Företaget
Företaget
Instruktör 1
Instruktör 2
Instruktör 3
Hjälp Instruktörer
Träningsmetoder
Kurslokal
Stockholm
Uppsala
Kurser
Kursutbud
Gästbok
Gästbok
Hitta hit
Upplands Väsby
Uppsala
Info
Information
Att ta med
Avtal
Regler
Kontakt
Kontakt
Mailinglista
Länkar
Länkar
Hundfantasten

Nyheter!


Enstaka aktiviteter kommer att sättas ut med kort varsel under sommaruppehållet så håll utkik på hemsidan.

Vi har instruktörsutbildningar som pågår kontinuerligt och det innebär att du som kursdeltagare får extra mycket hjälp vi de tillfällen elever medverkar på kurser.

Problemhundsutredning paketpris 4000 kr exklusive reseersättning.

Har det uppstått problem i erat hundägarskap? Då kan ni få hjälp hos Hundfantasten! Vi är till för att hjälpa er framåt. I paketpriset ingår en utvärdering av er hund där vi går igenom hur hunden reagerar i olika situationer, praktisk träning under 3 tillfällen varav ett träningstillfälle i hundens hemmiljö och närmiljö, ni får en grundlig skriftlig handlingsplan. (Vid hembesöket tillkommer reseersättning.)

Vi på Hundfantasten utbildar oss kontinuerligt för att hålla god kvalitet på våra kurser. Vi månar om varje enskilt ekipage och vi tar emot alla typer av hundar och hos oss behövs inget medlemsskap. Vi välkomnar alla!

Om du har en hund där det har uppstått problem så kan det vara lämpligt att ta en privatlektion för att göra en utvärdering av hunden och träna lite enskilt innan hunden sätts in i en grupp med obekanta hundar. En privat lektion kostar 600 kr för en timme. Har ni problem av allvarligare karaktär så rekommenderar jag en problemhundsutredning.

Varmt välkomna till oss på Hundfantasten! 
 

DSC_0055.jpg