Hem
Företaget
Företaget
Instruktör 1
Instruktör 2
Instruktör 3
Hjälp Instruktörer
Träningsmetoder
Kurslokal
Stockholm
Uppsala
Kurser
Kursutbud
Gästbok
Gästbok
Hitta hit
Upplands Väsby
Uppsala
Info
Information
Att ta med
Avtal
Regler
Kontakt
Kontakt
Mailinglista
Länkar
Länkar
Hundfantasten

Årets bragdhund!


Min älskade Heidi är årets bragdhund 2013!

Hon kommer att koras på Stockholms stora Hundmässa den 7 december tillsammans med årets polishund och årets narkotikahund.

http://www.skk.se/

Vilken helg vi har varit med om!

Min hund Heidi är ju årets bragdhund och hon har korats på Stora Stockholms hundmässa den 7 december tillsammans med årets polishund, narkotikahund och assistanshund.

Heidi har varit så duktig under hela helgen bland alla människor och hundar. Hon har ju blivit väldigt uppmärksammad. Jag och min kollega från animalt.se och Heidi har bott på Royal Star hotell nära Älvsjömässan. Heidi har fått vara med överallt. Hon har till och med fått vara med i den stora matsalen under den fina middagen på hotellet. Vi vande in Heidi på mässan redan på fredagen. Det var bra att vi gjorde det eftersom det hjälpte henne att vara så avslappnad under lördagen och söndagen eftersom hon redan hade hunnit sortera intrycken. Jag tog också med Heidi tidigare under veckan till Kista centrum för att hon skulle vänja sig vid stora folksamlingar.

I morse fick vi återuppleva gamla minnen från vår mardrömspromenad då vi begav oss ut i träskmarkerna för en intervju med tv 4. Heidi tyckte om reportern på direkten och hon uppförde sig exemplariskt. Hon filmades både tillsammans med mig och när hon var lös. Det togs massor av bilder och Heidi poserade villigt och glatt. Han sa att Heidi var stor och att hon såg stark ut. Jag fick mycket beröm för Heidi eftersom hon var så samarbetsvillig och duktig.

ÄLSKADE, ÄLSKADE HEIDI! JAG ÄLSKAR DIG GRÄNSLÖST!

Intervjun kommer att sändas torsdag den 12 december på morgonen på tv 4 lokaltv Uppsala. Det går också att se intervjun på tv4 play

 
 

Bedårande vacker.jpg