Hem
Företaget
Företaget
Instruktör 1
Instruktör 2
Instruktör 3
Hjälp Instruktörer
Träningsmetoder
Kurslokal
Stockholm
Uppsala
Kurser
Kursutbud
Gästbok
Gästbok
Hitta hit
Upplands Väsby
Uppsala
Info
Information
Att ta med
Avtal
Regler
Kontakt
Kontakt
Mailinglista
Länkar
Länkar
Sällskapsdjurens forskningsfond FORSKNING vid SLU FÖR FRISKA DJUR
Instruktör 1

Instruktör: Mari Landelius/Ägare av Hundfantasten

Jag har alltid haft ett gediget hundintresse och det är ett privilegium att få
möjlighet att arbeta med det jag brinner för.

Utbildningar.
Inom hund/
1årig hundinstruktörsutbildning genom hundstyrkan och praktik på Träna hunden, 1 årig utbildning problemhundsutredare hos Hundstyrkan. Fortbildning för instruktörer hos Hundkompetens Jan Gyllensten i hundars mentalitet med inriktning problemhundsbeteende, utbildning kamphundar för yrkesverksamma hos hundläroverket.

Kurs i akuta skador av veterinär Börje Rehmbacken, flockhantering Aurora hundtjänst, elitlydnad med Anna Larsson, ett flertal privata träningar med duktiga Frida Wallen, retorik för utbildare, diverse föreläsningar och kurser med egen hund.

Inom vård/
Ambulanssjukvårdsutbildning, katastrofmedicin, instruktörsutbildning i hjärt och lungräddning och i kemiska olyckor.

Arbetserfarenhet:
Driver eget företag som bedriver diverse hundkurser sedan 8 år, arbetat på Träna hunden och i akutsjukvården med bla kompetensutveckling och akuta skador under ett flertal år. Jag har även arbetat inom äldreomsorgen med bland annat rekrytering och som samordnare.

Jag har haft hundar av varierande raser under större delen av mitt liv.
Alla mina hundar har gett mig mycket glädje, och var och en har en speciell plats i mitt hjärta.

Mina hundar
Idag har jag en underbar karismatisk 7 årig vit herdehundstik som heter Heidi. Hon är mycket intelligent. Heidi löser problem fortare än någon annan hund jag tidigare har haft. Hon älskar att gå på långvandringar, spåra, söka och leka. Heidi är mycket lyhörd och enormt handlingskraftig.

Heidi har hjälpt mig i många svåra situationer och hon finns alltid där när jag behöver henne. Hon har också en mycket stark egen vilja. Heidi är en mycket humoristisk hund med glimten i ögat och hon ger mig så många skratt. Det går inte med ord att beskriva vad hon betyder för mig. År 2013 blev Heidi korad till årets bragdhund!

Jag har också förmånen att ha en fantastiskt charmig 11 årig welsh springerspaniel som heter KIllen. Han är väldigt go!

Killen är omplacerad hos mig av Hundar Utan Hem. Killen tycker mycket om att simma, spåra, leta saker gosa och att springa lös på promenader. Killen har mycket spring i benen. Han förmedlar med skall när han vill något och jag har lärt mig vad han vill med de olika nyanserna i hans skall. Det går inte annat än att älska honom. Killen har precis som Heidi också mycket humor och lockar mig dagligen till skratt. Jag vet inte hur jag tidigare har klarat mig utan denna hund!

Hundfantasten