Hem
Företaget
Företaget
Instruktör 1
Instruktör 2
Instruktör 3
Hjälp Instruktörer
Träningsmetoder
Kurslokal
Stockholm
Uppsala
Kurser
Kursutbud
Gästbok
Gästbok
Hitta hit
Upplands Väsby
Uppsala
Info
Information
Att ta med
Avtal
Regler
Kontakt
Kontakt
Mailinglista
Länkar
Länkar
Sällskapsdjurens forskningsfond FORSKNING vid SLU FÖR FRISKA DJUR
Instruktör 2

Instruktör: Jaqueline Lambert Landelius

Jag har alltid haft ett stort djurintresse. Jag är uppväxt med olika djur och hundar av varierande raser.

Idag har jag en underbar katt som är mycket speciell och han uppför sig lite som en hund. Jag har också en fantastisk cocker spanielpojke vid namn Kappy. Han går lös nästan överallt och är mycket miljösäker. Kappys Pappa, mamma och morföräldrar är viltspårschampions så nu har vi lite att leva upp till.

Nyligen så har vår flockmedlem Chica lämnat oss. En underbar och härlig staffe med mycket personlighet. Hon blev 10 år gammal. Kappy, husse och matte saknar henne mycket och vi hör fortfarande hennes små tassar hemma.

Att arbeta som instruktör är mycket givande. Det är ett flexibelt jobb eftersom alla hundar är olika och därför kräver individuell vägledning precis som alla hussar och mattar.


Utbildningar:
Djurgymnasiet, 1 årig hundinstruktörsutbildning hos Hundfantasten, trix och konster samt instruktörsutbildning i freestyle hos Frida Binette (pågår), retorik för utbildare,makeupartistutbildning, servitris, diverse föreläsningar och kurser med egen hund.

Arbetserfarenhet:
Jag arbetar som hundinstruktör, administratör och marknadsansvarig på hundfantasten. Jag arbetar deltid som servitris vilket jag har gjort de senaste 7 åren.

Hundfantasten